valhe

Runoilija Rebekka

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.5.2012
Viimeksi paikalla: 25.8.2020 19:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

levoton tuhkimo
 

Jäit katsomaan ikkunaan.
Minä synnissä kylpenyt ja alastomasta jumalattomuudessa nauttinut lähdin sinne,
missä minun paikkani on
Jumalan edessä luvattu, sormuksella sinetöity.
Etsin valheelle oikeutusta,
intohimolleni selittäjää.
Rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä ei aina ole helppoa...hyvä runo

Ei elämässä käy aina kuin toivotaan

Elämä ei aina ole helppoa...hyvä runo

Ei elämässä käy aina kuin toivotaan

 

Käyttäjän kaikki runot