Nimetön

Runoilija Rebekka

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.5.2012
Viimeksi paikalla: 25.8.2020 19:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

levoton tuhkimo
 

Sanoit minua kivaksi ja suutelit.
Minä helvetti annoin koko ruumiini
ja vielä enemmän
koko sieluni

myin minut sinulle,
uskoin ja toivoin
aavistin halujasi
vaistosin viehtymyksiäsi

minuutta ei edes enää ollut
oli vain sinuutta

ja sitten
olin kiva

ja sinä nauroit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus ihminen taipuu mihin vain tullakseen hyväksytyksi, koskettaa runosi

Riipaiseva, herkkä runo

Tuli ajatuksia mieleen,, mitä sanoa tästä,
riipaisevaa__hyvä

Joskus ihminen taipuu mihin vain tullakseen hyväksytyksi, koskettaa runosi

Riipaiseva, herkkä runo

Tuli ajatuksia mieleen,, mitä sanoa tästä,
riipaisevaa__hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot