Nimetön

Runoilija Kuunliljatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vihkot pöydillä, kirjoitukset tauluilla. Eikä kukaan tiedä mitä tapahtui.
 

Mitä sinä koskaan olet minulta odottanut?
Prinsessa kattokruunun alla paljeteissaan,
niin kuin tuomion ääni joka vartalosi vangitsee

Miksi sinä koskaan olet minua katsonut?
Niin kuin katsotaan häntä joka koskaan ei ole syntynyt

Tuska ohjaa tietäni, sehän on kotini toinen nimi
-Ja katso, olen kuin jokin kuollut eläin
moottoritien laidalla, kohmeissaan ja haisevana

Nöyryytys,
ja minä jatkan nyt matkaa tästä

Selite: 
Laalaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot