Iilimadot

Runoilija Iktynes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"and the referee gave them a yellow card for the brutal play"
 

Siellä ne uinuu
sun vatsalaukussa

mut oota vaan
kun sä kuulet sen sanan

ne vavahtaa valveille
syöksyy sun suolistoon

ne nai sun niskassa

ja sun kielelle hyökyy
koko maailman
lapsivaimojen veret

niin ja ne kaivertaa sun katseeseen
kaikki naurettavat kysymykset
joita sun isäsi pilkkasi

sä vaan tahtoisit

sulaa
mutta ne sähköistää sun lihakset

valua asfaltin alle
mut sielläkin on matoja

olla näkymätön
mutta ne saa sut hehkumaan

ja niinpä sä naurat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

huh, onpas hyytävä runo... iljettäviä kielikuvia ja taidokasta sanan kääntöä! sai kylmille väreille...

Hyi kun ilkeä. Ja voimakas.

Ei ihan aamupuuroa kanssa nautittava runo (hehe), mutta ainakin erilainen on tämä, voimakasta kieli-/mielikuvaa tuottava.

 

Käyttäjän kaikki runot