Niin, minä sinua ajattelen

Runoilija MiMiTSu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettele ensin rakastamaan itseäsi, vasta sen jälkeen rakastu.
 

Taivaalla sinun istuvan nään,
Ehkä tapaamme tänään.
Toivon että antaisit merkin,
että kaikki hyvin olisi.
Tänään minä suren,
huomenna minä nauran.
Minä kaipaan sinua.
Minä ajattelen sinua.
Niin, minä sinua ajattelen.

Selite: 
R.I.P isä 29.9.2005 R.I.P täti 8.2.2011
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot