Eivät he ole

Runoilija Sanotsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosimallia 1991. Hankalapa itseä on kuvailla. Kaikki teksti vedetään "inspiraation" ja hetkellisen mielenjohteen johdosta... Harrastan animea,mangaa ja cosplayta. Jep. Pidä aasian maista, paitsi Thaimaasta. Olen kaikkiruokinen otus, ja runoilin paljon ala- ja yläasteella. Nyt tullee mitä tullee. Ja lopuksi: Love and peace, kaikki otukset.
 

Äitini ei ole lutka, hän vain rakastaa miehiä- ja seksiä. Isäni taas ei ole juoppo, hän vain pitää viineistä- ja paljon pitääkin.
Veljeni taas ei ole tuhlaajapoika, hän vain rakastaa kaikkea kallista ja ylellistä- niinkuin moni muukin.
Siskoni ei käytä huumeita, hän on vain sairas- hyvin sairas.

Minä en ole yksin, miksi niin luulet- rakastan sitä. Yksinäisyyttä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava runo. Asiat eivät koskaan ole mustavalkoisia.

koskettava runo. Asiat eivät koskaan ole mustavalkoisia.

 

Käyttäjän kaikki runot