?

Runoilija TomTom

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tartte aina takertua niihin vanhoihin muistohin. Voit aina tehdä uusia muistoja kanssa ihmisten jos vain haluat ja uskallat..
 

Pala kerrallaan palapeli ehjäksi saadaan.
Kuva kerrallaan värityskirja valmiiksi saadaan.
Kunnes koittaa se hetki jolloin silmät nuo ummistetaan.
Virheet ja erheet tunnistetaan
ja silloin teot tehdyt punnitaan.
Sanat sanotut uudelleen tulkitaan.
Surut ja murheet arkkuun lukitaan
Valheitten virrat tukitaan
ja lukitut ovet auki pukitaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot