sekaisin sisältä

Runoilija mmp

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008
Viimeksi paikalla: 20.7.2022 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anna ajan kulua, taistele vastaan kipua!
 

Kun tunteiden sekainen kaaos on mun pää
Ei sinne sunkaan sanasi jää
Mun täytyy selvitä

Ja kun kaaos ja kapina valtaa mun sisintä
En voi antaa raakaa sydäntä
Ethän pidättele hengitystä
en mä kasva aivan hetkessä.

Selite: 
Siksi meistä ei tullut mitään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti ei enää kaaoksessa.

 

Käyttäjän kaikki runot