Uniikki

Runoilija mustikkaheinä

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain iskeäksesi maahan
sinä vahvoilla käsilläsi nostit.
Jäänsinisillä silmilläsi katsoit alas ja halveksit.
Hah!
Etpä arvannut että sirpaleista
koottaisiin vielä harvinaisuus.
Monin verroin arvokkaampi kuin se
johon sinulla oli valta.
Uniikki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimaa, sisko! :)

Todellinen vahvuus tulee ihmisen sisältä
ei koosta.
Ytimekäs, täynnä voimaa! Jes!:)

 

Käyttäjän kaikki runot