Turha toive

Runoilija 615b7aa32fbf9d7de999a390452ce0f2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008
Viimeksi paikalla: 23.6.2018 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Milloin saan sinut syliini sulkea,
milloin vierelläs annat mun kulkea.

Milloin suot mulle suudelman hellän,
milloin hymysi niin kovin herkän.

Vaan lämmitä ei mua sylisi sun,
on kaipuu yksin nyt vierelläin mun.

Ei kosketa huulias huuleni mun,
hyysi kohtalon tuulet jo hymysi sun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suomalaiseen melakoliaan sopivaa tekstiä, tosin tuntuu hyvinkin eletyltä tämä "kohtalo"...

 

Käyttäjän kaikki runot