Niin syvä on rakkaus

Runoilija 615b7aa32fbf9d7de999a390452ce0f2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008
Viimeksi paikalla: 23.6.2018 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tähtien pölystä
ajan tomusta
kudottu on ruumiini mun.

Hetken se kestää
sitten on poissa
niin lyhyt aika on ikuisuus.

Sielun sinestä
sydämen kaipuusta
kudottu on haaveeni mun.

Ajan ne ylittää
ne jälkeeni jää
niin syvä on rakkauteni mun.

Selite: 
Tytölleni
Kategoria: 
 

Kommentit

kauneus tulvii tässä

Herkkää kauneutta
on rakastavassa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot