Neiti Surusilmä

Runoilija 615b7aa32fbf9d7de999a390452ce0f2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008
Viimeksi paikalla: 23.6.2018 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Surulliset silmäsi
täyttyivät kyynelistä
kun sanoit hyvästi.

Kenties tapaamme
kuiskasit hiljaa
ja käännyit ympäri.

Katsomatta taaksesi
kuljit kuitenkin
kun lähdit luotani.

Vaan kuka kuivaa kyyneleesi,
kenen syli on turvasi illoin.
Niihin vastannut et silloin,
Neiti Surusilmä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi tuo suru ja kaipaus saa kaunista aikaan :)

tämä taipuu kauneuden lähteen ylle kuin vapisevat puun oksat

aivan ihana.

Huikean kaunis kuvaus siitä niin tuskaisen tutusta olotilasta..

Haikean surumielinen.

 

Käyttäjän kaikki runot