Ajan tomua

Runoilija 615b7aa32fbf9d7de999a390452ce0f2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008
Viimeksi paikalla: 23.6.2018 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaa pyörteilee hiekka,
ajan tomuna lasissa kulkee.
Mittaa se elolle aikaa,
vaan ei määrää se kulkua kohtalon.

Pitkä on ollut matka luoksesi,
niin kauan olen etsinyt sinua,
rakkaani.

Kun viimein nähdä saan silmäsi,
silloin voin antaa yksinäiset vuodet,
ajalle anteeksi.

Ja hiljaa pyörteilee hiekka,
ajan tomuna lasissa kulkee.
Mittaa se onnelle aikaa,
vaan ei estä se kulkua kohtalon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän.

Kaunis runo.

Kovin kaunis.

Koskettavan herkkä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot