Jäähyväiset

Runoilija 615b7aa32fbf9d7de999a390452ce0f2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008
Viimeksi paikalla: 23.6.2018 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sade, pese kyyneleet kasvoilta rakkaani.
Hiljaa kuiskaa sanani hänelle kun itse en nyt voi.

Tuuli, puhalla kaipuu harteilta rakkaani.
Kevyesti kosketa kultaisia hiuksia kun itse en enää voi.

Ja aika, armahda viimein ja tuo unohdus,
vain muistoille suo tilaa ikuisuus.

Selite: 
Jäähyväiset ystävälle.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää ja kaunista kerrontaa. Pidän kovasti.

kauniisti toivotat jäähyväiset. pidän

Oi ei, tykkään! <3

Kyyneleet sait silmiini tällä. Tunteita herättävä, äärimmäisen kaunis ja aito sydänverellä kirjoitettu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot