Rakkauden viidakko

Runoilija Pörröpompula

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos jätät sen tekemättä tänään se on huomenna edessä.
 

Taas on vuosi melkein mennyt,
hyvästit sille on kohta heitetty.
Uskomukseni alkaa muuttua,
täytyykö tähän rakkaudettomuuteen tottua?
Kylmä, pitkä, ankara talvi tulee,
tervetuloa murheet.

Miksen saa mielestäni,
ensimmäistä rakkauttani?
Pitkävihaisuus vaihtui,
seksisuhteeksi se taittui.
Nyt näemme kerran kuukaudessa,
Lähes aina se tietty mielessä.
Haluaisin muutakin,
mutten uskalla aukoa suutani.
Monta kertaa erottu,
saattaisi hän suuttua ehdotettuani.

Mikä neuvoksi,
kun kaikki menee taas hankalaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot