Nimetön

Runoilija Stilographium

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

niin kuin kissa löytökodissa
minä katselen kaltereiden takaa,
tassut vasten kylmää lattiaa,
häntä tiukasti ympärillä
kuinka sinä, ihana eläintenystävä
kerta toisensa jälkeen valitset
mukaasi jonkun muun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin haikea vertauskuva...

Kissavertaus sulattaa.. Mutta mieluummin annetaan hyvään kotiin kuin kesäkissaksi, joten hyvää kannattaa odottaa!

mielenkiintoinen ja hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot