liukuhihnalla

Runoilija Stilographium

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

odotin innoissani
kuin liukuhihnalla
mitä musta tehdään
tuossa tehtaassa nimeltä maailma

astuin verhon takaa, valmiina näkemään
kaikki hienot viritelmät, hieno maailma, silmänräpäyksen verran edessä ja sitten
iso nuija pamahtaa päälle !!!
ja
eti-
kettiin
kirjoi-
tettiin
”survosta”

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno!

Ohhoh aivan mahtava runo, tästä tykkään paljon.. :))

 

Käyttäjän kaikki runot