Muistoja

Runoilija Basil

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuulin äänessäsi
hymyä ja jännitystä
kuiskimme toisillemme
sanoja, jotka polttelivat
kauttaaltaan ihanasti
liekkeihin syöksyimme
suinpäin, elämä on tarkoitettu
jaettavaksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

..wau.. *sanaton*

näin se menee, yhdessä kaikki hyvä tuplaantuu; kaunis

Upea ajatus tässä. Pidän

kahden ihmisen hetket, kauneutta.

Hieno.

Kaunis on runosi ja sen sanoma: elämä on tarkoitettu jaettavaksi!

 

Käyttäjän kaikki runot