Sinä olet minulle Frankestein

Runoilija Jepulin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iloinen, herkkä, räiskyvä, intohimoinen, naurava, kaikkien kaveri ja samalla kuitenkin hiljainen ja ujo.
 

Tuskasi sisällä
kylmässä ruumiissa
kuumassa sydämmessä

Rakkaus polttaa rintaa
raastaa vaatien kaiken
Niin suloisen kauheaa
sinä olet minulle unelmaa
niin katkeraa

Sinä teet minut kylläiseksi
muttet janoani sammuta
Sinussa on se kärsimys
jota olen kaivannut

Minun pieni Frankenstein

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau! Aivan upea runo! :))

Ja paljon onneaaaaa! :)

 

Käyttäjän kaikki runot