Olet minulle kuin huumetta

Runoilija Dark walz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista. (:
 

Rautakoristelu kaulallasi.
Se saa sieluni värisemään.
Ei kauhusta,
vain puhtaasta halusta.

Tällä,
ei ole rakkauden kanssa
mitään tekemistä.
On vain puhdasta,
kaunista halua,
puun juurella.

Oli yksi rakkaus,
kadotettu kauan sitten.
Ainoa rakkaus,
joka yhä viiltää sydäntäni.

Oli olemassa toinen mies,
vain vähän aikaa sitten.
Hän ei ollut kuten sinä.
Hänellä ei ollut,
rautakoristelua kaulalla.
Hetken aikaa uskoin,
että rakastin häntä.
Nyt näen,
meidät piti yhdessä,
tyytymättömyys.
Hän ei halunnut olla yksin,
minä halusin täyttää tyhjiön,
jonka menetetty rakkaus,
jätti taakseen.

Sinä tarjosit minulle kahvia,
veit ravintolaan,
ja olit minulle kiva,
vaikka en ymmärtänyt sinua.
Kuitenkin tiedän,
tällä ei ole mitään tekemistä,
rakkauden kanssa.

Selite: 
Tulipas epäselkee runo..
Kategoria: 
 

Kommentit

Wohou! Ilman tuota ''rautakoristelua kaulalla'' aivan suoraan kun mun päästä...samaistun!
Ja ei, tämä ei ole yhtään epäselvä, ainakaan mun mielestäni :o
voisi tuoda runon sisältöä ehkä enemmän esiin fontinmuokkauksella/-tehostuksella .. :) mutta sisältö eeeerittäin hyvä! I like!!

Aito, nuorta täynnä, proosallinenkin ja tunnetta tihkuva. Mielenkiintoinen.

 

Käyttäjän kaikki runot