Uusi elämä

Runoilija Dark walz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista. (:
 

En tiedä mitä minun kuuluisi sanoa.
Haluaisin soittaa ja kertoa...
Niin, kertoa mitä?
Sairauteni kasvaa päivä päivältä,
ja mieleni tekisi huutaa.

Haluaisin sinun halaavan minua,
kertovan että kaikki on hyvin,
että kaikki tulee menemään hyvin.
Haluaisin suudelman,
mikä kestäisi ikuisesti.

Kuitenkin tiedän,
minun pitää päästää irti.
En voi elää odottaen,
enhän?

Ainakin kerran elämässäni,
minun on uskallettava elää.
Ja minun on tehtävä se yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

irti päästäminen on tuskallista.. epävarmuus, tekeekö kuitenkaan oikein. Tekee mieli sanoa, että oikealla tiellä olet. Kiitos tästä <3

Yksin olon ja läheisyyden kaipuun taidokasta vuorovalssia on runosi. Koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot