Ready on the floor...again

Runoilija Dark walz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille kommenteista. (:
 

Halusin kertoa teille,
mitä minä olen,
mitä minulta puuttuu,
ja miltä minusta tuntuu.

Sanoitte etta kohteliaisuuteni,
ovat loukkaavia,
ja kokemukseni vain mielessä.
Ette usko, että kukaan
voisi kokea maailman
niin kuin minä koen:

Katson teitä ja tiedän,
vaikka pidin teitä kavereinani,
te ette hyväksy minua
sellaisena kuin olen.
Olen mielestänne outo,
vajaa ja mielenvikainen.
Naurunne satuttaa sydäntäni.

Luotin jälleen kerran turhaan.

Selite: 
ja jällen kerran tuntuu hyvältä olla tuntematta mitään.
Kategoria: 
 

Kommentit

'Katson teitä ja tiedän,
vaikka pidin teitä kavereinani,
te ette hyväksy minua
sellaisena kuin olen.
Olen mielestänne outo,
vajaa ja mielenvikainen.
Naurunne satuttaa sydäntäni.

Luotin jälleen kerran turhaan.'

Ei sanatkaan riita kuvamaan, tunnetta jonka tama kohta aiheuttaa. Upeaa, upeampaa loppua kohden.

 

Käyttäjän kaikki runot