Nimetön

Runoilija 7abc3e16eb98d5faa2ad7a750e987f13

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.11.2008
Viimeksi paikalla: 8.9.2019 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varpunenkin
voi nousta siivilleen.
 

Sydämeni sopukkaan, silmieni pohjaan
minä piilotan tämän kaipauksen.
Kipeimmän koskaan kohtaamani.
Naamioin sen huolellisesti,
sillä sitä ei ole kenenkään
lupa koskea.
Minun yksityinen kipupisteeni.
Se mikä musertaa, turruttaa,
vaivuttaa syvään horrokseen.
Se on kaikista tarkimmin varjeltu,
lähimmiltäni.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot