likaisilta kadulta vuoteeseesi

Runoilija delicatesuicide

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 23.1.2009
Viimeksi paikalla: 30.12.2022 17:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

it's not my carousel
 

ei suotu ole kaltaistasi, palvonnan kohteekseni
en ansaitse paikkaa lähelläsi, saati sitten vuoteessasi

katse kanssani riittää tappamaan viattomuuden sielussasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot