Unohdan

Runoilija Liina30

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2008
Viimeksi paikalla: 11.12.2020 9:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päästän irti sinusta
Katson meitä ulkopuolisena
Myönnän omat selitykseni
muserrun sinun selityksiisi

Olit kuin uni
josta heräsin
Onnellinen uni,
surullinen herääminen

Voin muistella ja kerrata
Voin tulkita ilman rakkautta
Tulkitsen surulla ja haikeudella

Unohtaminen on helpointa
Pitää pysähtyä,
pitää jatkaa
Ilman sinua

Haluan pysyvää, todellista
Käsin kosketeltavaa
yhteistä elämää
Ei jaettua,
ei pelkkiä täydellisiä hetkiä

Kun pystyn täysin sinusta luopumaan
kohennan ryhtini
ja olen onnellinen

En uneksi enää sinusta
Olen ymmärtänyt olosuhteet
Kiitos
Uneksin nyt
tasapuolisesta rakkaudesta
Yhteisistä unelmista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tasapainoinen ja asiat asioina hyväksyvä runo...kun unelmat särkee elämän realismi, se tekee kipeää, mutta yli siitä käy...OIKEIN ONNELLISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Liina30 Lämpö 5.1.2009 0 Runo
Liina30 Toive 30.12.2008 0 Runo
Liina30 Kirje x 4 28.12.2008 0 Runo
Liina30 Olematta olemassa 29.11.2008 0 Runo
Liina30 Ikävä 22.7.2009 1 Runo
Liina30 Oivallus 23.12.2008 4 Runo
Liina30 Ihmisluonne 29.11.2008 0 Runo
Liina30 Nyt 13.1.2009 0 Runo
Liina30 Unohdan 15.12.2008 1 Runo
Liina30 Nimetön 29.12.2008 1 Runo