Päivänsäde

Runoilija joonAss

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 28.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katseesi on kuin tähdet taivaalla,
kosketuksesi on kuin silkkiä,
tuoksusi on kuin monien eri kukkien tuoksu,
äänesi on kuin kaunis linnun laulu
ja makusi on kuin unelmien herkku.

Selite: 
samalle tytölle meni ;pp
Kategoria: 
 

Kommentit

Suosittelen lämpimästi lukemaan nämä runot sille tytölle. Sulatit ainakin mun sydämen <3 Ihana runo on :)

 

Käyttäjän kaikki runot