Sydän kaipaa

Runoilija Yön prinssi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ei ole tarkoitettu tuhlattavaksi
 

Sydän itkee, sydän kaipaa, sinua rakkaani.
Puolikas sydämestäsi on minulla, ikusesti.
Enkä koskaan sitä päästä ajelehtimaan yksin pitkin maailman merien aallokkoa.
Vaan yhdessä kohti myrskyä, aurinkoa, tyyntä merenlahteä missä sydämet voivat kietoutua toisiinsa, sulautua rakkauden voimasta loppu elämäksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot