Suuri tunne

Runoilija Yön prinssi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ei ole tarkoitettu tuhlattavaksi
 

Suljen silmäni.
Mieleeni tulee miltä huulesi tuntuvat huuliani vasten ja ihollani.
Kuinka hyväilevä kosketuksesi saa halun nousemaan pintaan.
Mietin kuinka joku voi tuntua kaikinpuolin niin hyvälle. Kahden alastoman vartalon kietoutuessa toisiinsa kynttilän valossa koko muu maailma unohtuu ja on vain me kaksi. Tuntien taivaallista nautintoa.
Vieden toisiamme hetki hetkeltä kohti huippua.
Kaikki tämä täydellisyys johtuu siitä kuinka rakastamme toisiamme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi miten aistillista ja kaunista..

kauniin intohimoista kerrontaa, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot