Kaunis hetki

Runoilija Yön prinssi

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää ei ole tarkoitettu tuhlattavaksi
 

Mieleni on tyyni ja rauhallinen.
Ihan kuin olisi kaikki palaset loksahtaneet kohdalleen ja se rauhattomuus mikä on ollut vuosia on poissa. Jatkuuko tämä tunne tavalla tai toisella elämän loppuun saakka.
Sitä ei voi kukaan tietää ala elämä menee päivä kerrallaan.
Mutta pelkoa tulevaisuuden suhteen ei ole.
Ei myöskään epävarmuutta.
Tuntuu kuin aurinko paistaisi ja toisi valoa elämään ja tulevaisuuteen.
Miksi en aiemmin ole näin tuntenut?
Olenko ollu epävarma ja peloissani. V
armaan niitäkin.
Onneksi minua ei kukaan enää satuta vaan tiedän olevani niin vahva että jaksan hymyillen kohti huomista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot