Silloin joskus / Muut

Runoilija Calme

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En tiedä, olenko kirjailija vai muusikko. En ehkä kumpaakaan.

Tarvitsen jotain, jolla purkaa solmuni.

Vihaan valehtelemista, riitelemistä, salailua, käskemistä, alentumista, lupaamista.

 

Ihmettelen
sitä päivää, kun
sinusta tuli yhdentekevä
minulle, vaikka ei muille

Enkä tänään uskalla
kuunnella kappaletta, jonka
sanoja minulle kirjoitat
vaikka oikeasti vain muille

Miten luulin, että
maailma olisi oikein
sinun vierelläsi?
Tosi onni on toisaalla

Minä voitin,
sinä et.
Minulla on nyt kaikki,
sinulla muut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Calme Nimetön 6.2.2012 0 Runo
Calme Kameli 24.8.2009 3 Runo
Calme Edes lainaan 1.11.2009 2 Runo
Calme Unionni 9.3.2010 0 Runo
Calme Risteyksessä 7.12.2011 1 Runo
Calme Kierto 9.6.2011 2 Runo
Calme Sattumus 9.1.2010 0 Runo
Calme Välähdyksiä 26.7.2011 3 Runo
Calme Silloin joskus / Muut 23.8.2009 0 Runo
Calme Pianisti 1.11.2009 2 Runo