Luottokelvottomalla draamaa suu täynnä

Runoilija pörrykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2005
Viimeksi paikalla: 18.10.2023 22:36

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.11.1949
Facebook:

Jostain luin, että: "Ei ole tärkeää miten vanha olet vaan miten olet vanha." Olen samaa mieltä...on mukavaa olla mieleltään se ainainen rippikouluikäinen, ainakin ajoittain. Ihan tosissani en osaa ottaa edes tätä runoiluanikaan. Mukavaa kuitenkin: lukea toisten tekemiä ja rustata välillä itse.

 
Tulostin työntää vaivoin liuskat uumenistaan:
kaksikymmentäseitsemän merkintää on laitteen mielestä liikaa:
Luottokelvottomuutta.
Välinpitämättömyyttä.
Hylkäämistä.
Pettymyksiä ja
jonninjoutavaa selittelyä.

Lumikinnäköinen nainen
katsoo silmiin
eikä enää pelkää puhua
tuhannesta draaman käänteestä.
Ne eivät
mahdu hänen elämäänsä.
Eikä sydämeen tai suuhun.

Minä, harmaapäämummo
ja vierelläni elävä mies
kuuntelemme kaikki
toivottomat tarinat.

Huominen antaa uusia mahdollisuuksia:
jaksaa ja maksaa.
Tai uudet salaisuudet padota.
Ja kadota.






 
oletus

Kommentit

Draamaa kertakaikkiaan mutta viimeinen säkeistö hioo draaman särmiä sileämmäksi.
Täällä minä harmaapää vaari runojasi lueskelen ja taituruutta ihmettelen.
 

Käyttäjän kaikki runot