Aurinkomme rakkain

Runoilija Koskelo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi!
 

Aurinko taivaalle jälleen nousee,
keltainen aamunkoi maan valaisee,
varjot väistyvät säteiden tieltä,
aurinko meille puhuu yhteistä kieltä,
kieli puhuu meille lämpöä ja toivoa,
aikamme on nyt ja hetki koittaa,
riemuita elämämme tuojasta ja ylläpitäjästä,

Auringosta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan kuten nyt muutamana päivänä näin kevään korvalla. Iloa, onnea omaan kevääseesi ja syntymäpäivääsi kakskymppiselle :)

 

Käyttäjän kaikki runot