Sinun ei pitäisi...

Runoilija JaaManni

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.11.2008
Viimeksi paikalla: 20.5.2017 18:07

Asuinpaikka: Lohja
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Positiivisuus on tarttuva ilo-


Tilanneväsääjä, jolle pulpahtelee ajatuksia päähän..
 

sinun ei pitäisi rakastaa minua
sanot taaskin kerran
voi kun kuulisit itseäsi
edes hetkisen verran

myönnän kun en muuta voi
tuomion kellot vain hiljaa soi

kaiken viisauden keskellä
unohdat aina
että rakkaus vain on
se ei ole hetken laina

sitä ei voi kahlita
eikä panna hautaan
suuntaansa ei voi määrätä
eikä naulata rautaan

ilolla sitä pitää ruokkia
nokkoset rivakasti pois kuokkia
hellien ja vaalien suoja antaa
silloin se varsin pitkälle kantaa

Selite: 
rakkaus ei ole vaatimista, ainoastaan antamista...
Kategoria: 
 

Kommentit

Nimenomaan! Hieno runo! :)

Hienosti oivallettu
"että rakkaus vain on
se ei ole hetken laina".
Näinhän sen pitäisi mennä.

Usein tuoltakin voi tuntua...tai...minun ei pitäisi rakastaa...mutta niin sitä vaan rakastaa, pitäisi tai ei...hieno runo, pidän : )

Nimenomaan! Hieno runo! :)

Hienosti oivallettu
"että rakkaus vain on
se ei ole hetken laina".
Näinhän sen pitäisi mennä.

Usein tuoltakin voi tuntua...tai...minun ei pitäisi rakastaa...mutta niin sitä vaan rakastaa, pitäisi tai ei...hieno runo, pidän : )

 

Käyttäjän kaikki runot