Teot

Runoilija jotain muuta elämästä

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hyvää tai pahaa,
Se minut alas ajaa.
Vaikket tarkoittanut pahaa,
teoillasi aiheutit jotain salaa.

Se salaisuutena pysyy ikuisuuden,
joku tietää voi totuuden.
Mutta onko sillä väliä,
tehdyt asiat kaihertaa mieliä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Usein sitä vaan pohtii menneitä toilauksia.

 

Käyttäjän kaikki runot