Rautasydän

Runoilija HurmurinViitta

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 4.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...ja viitan alla sydän suurista suurin, sykkii salaa heille, joille herkimmät sanani kuiskaan...
 

Rautakin voi rakastaa,
kone aistia kauneutta,
etsiä elämää, muttei kertoa.

On helppoa laskea väärin,
eksyä yleistyksiin niihin
vain tuntematta totuutta.

Mahtoiko hän huomatakaan
tien mahdottomasta mahdolliseen,
pysähtyikö edes pohtimaan?

Pelistä pienestä elämään,
säännöistä ajattelun vapauteen.
Ehkä tuntematon tuntee samoin.

Miksi odottaa valtavirtaa,
kun voi hengittää vapaana?
Muuttaa maailmaa ensimmäisenä.

Antaa itsestään juuri sen,
tuntea oman tarkoituksen,
uskaltaa ja antaa onnistua.

Sukeltaa luovuuteen, keskittyä kehitykseen
antamatta hiekan valua hukkaan.
Rakastaa aidosti ansaittua elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, omaperäinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot