Nimetön

Runoilija HurmurinViitta

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 4.5.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...ja viitan alla sydän suurista suurin, sykkii salaa heille, joille herkimmät sanani kuiskaan...
 

Katseeni maassa,
pohdin tulevaa.

Miten olla se oikea?

Antaa rakkautta,
antaa iloa?

Näyttää tunteensa
ja tuntea samoin?

Vailla kokemusta,
vailla valoa.

Johdatusta
- suoraa tietä.

Paljon kysymyksiä
vailla vastauksia.

Suljen silmäni,
näen sinut.

Näen - ja ymmärrän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot