Kevät tulee.

Runoilija Enzine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2012
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 12:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerro täysikuu, mistä sen tietää?
Silloin auringon säteet sulattavat talven kasvot.
Kerro täysikuu, mistä sen tietää?
Silloin sulan maan yllä leijuu kevään hento tuoksu.
Kerro täysikuu, mistä sen tietää?
Silloin aloittavat linnut laulunsa.
Voi ihana täysikuu,
sillä hetkellä saan olla tänäkin vuonna maailman onnellisin!

Selite: 
kevät <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot