Kiinni

Runoilija LiianRakastunut

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen se,
josta sinun tulisi pitää kiinni.
Soittaisit äidilleni,
vaihtaisit kuulumisia pakottavista lonkista.
Auttaisit isääni,
kun hänen autostaan jotain hajoaisi.
Ilahduttaisit minua,
kun raskaan työpäivän jälkeen tulisin kotiin.

Minä toivoin olevani se,
josta sinä pitäisit kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot