Tuomittu

Runoilija LiianRakastunut

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä jään,
vaikka on paha olla.
Sinä lähdet,
taas revit kappaleiksi.
Suosiolla unohdan,
elän, annan anteeksi.
Palaan, rakastan,
tukehdun tunteisiin.
Olen jo rikki,
lopetetaan jo.
Hetkeksi unohdut,
näen sinut,
ja taas olen tuomittu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot