väkisin.

Runoilija Spiced

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä itse olen juuri sellainen, jota vihaan,
kuka en halua olla.
Itse olen juuri sellainen henkilö, joksi en halua tulla.
En halua muuttua.

Minä olen juuri sellainen, jota yritän olla olematta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot