Liian hyvä

Runoilija JustAChild

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 21.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina kun aistin olemassaolosi ja näen kasvosi
Räjähdys
Se leviää sydämestäni vereni mukana kaikkialle ruumiiseeni
Aina kun kuulen äänesi ja Aina Oikeat Sanasi
Leviää myrkytys varpaisiini

Mistä sinä olet tullut?
Ei tuollaisia kasva maasta
Jokainen eleesi ja sanasi
On kuin taivaasta

Siksi en tahtoisi sinua rakastaa
Se saa minut huomaamaan
Etten itse olekkaan mitään
Älykkyytesi saa minut itkemään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taidanpa tietää kenestä on kyse... =D loistava, upea ja mahtava runo (en jaksanut keksiä enempää ylistäviä sanoja)

 

Käyttäjän kaikki runot