tanken

Runoilija kuunkierto

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 20.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

O jag tänkte
en tanke
o i tanken fanns du

o den tanken
jag tänkte
mitt hjärta än värmer

o värmen
i mitt hjärta
av kärlek slår

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta eli ihana

 

Käyttäjän kaikki runot