Voin olla hiljaa!

Runoilija tikru76

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005
Viimeksi paikalla: 14.5.2023 8:20

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.3.1976

Nyt kirjoittelen runoja aina silloin tällöin..
 
Voin olla hiljaa
jos sitä haluat.
Jos haluat, että
kuiskaan sulle
asioita joita
halusin kertoa sulle.
Oot mun sylissä
tai kainalossani.
Kaipaan sua!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot