Sanon sulle yhden asian!

Runoilija tikru76

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005
Viimeksi paikalla: 14.5.2023 8:20

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.3.1976

Nyt kirjoittelen runoja aina silloin tällöin..
 
Mä en tiedä miten
sanoisin yhden
asian sulle,
että välitän susta
todella paljon.
En tiedä mistä
saisin voimaa
siihen, että sanon
sulle sen.
Saat mut
jos haluat.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot