Kuulun sulle!

Runoilija tikru76

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005
Viimeksi paikalla: 14.5.2023 8:20

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.3.1976

Nyt kirjoittelen runoja aina silloin tällöin..
 
Mä haluan kuulua
sulle kokonaan.
Saat mut välillä
empimään asioista
jotka koskevat sua.
Sä oot mulle
mun aurinkoni
jonka luota haluan
herätä joka aamu.

Kaipaukseni on
turhan suuri
sua kohtaan.
Tiedät mitä ajattelen
susta tällä hetkellä.
Sä tiedät musta
näköjään kaikki
asiat joita en ole
sulle kertonut vielä.

Saat mut tällä
hetkellä ajattelemaan
sua niin kauheasti.
Haluaisin olla sun
luonasi tällä hetkellä.
Mulla valuu tällä
hetkellä kuumat
kyyneleet silmistäni.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot