En päästä!

Runoilija tikru76

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005
Viimeksi paikalla: 14.5.2023 8:20

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.3.1976

Nyt kirjoittelen runoja aina silloin tällöin..
 
En päästä sua
koskaan pois.
En koskaan
anna sulle
sellaista tunnetta,
että sua on
petetty tai
jätetty yksin.
En halua, että
tunnet olevasi
yksin tällä
hetkellä.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot