En halua!

Runoilija tikru76

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005
Viimeksi paikalla: 14.5.2023 8:20

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.3.1976

Nyt kirjoittelen runoja aina silloin tällöin..
 
En halua, että
meidän suhde
loppuu tähän.
Musta tuntuu
siltä, että kuolen
jos en saa olla
sun kanssasi kahden.
En uskalla aukaista
suutani ja kysyä
sulta sitä.
Nyt haluan kuulua
sulle ainoastaan
enkä kenellekkään
muulle.
Särjet sydämeni
muuten jos et
rakasta mua
niin kuin mä
rakastan sua.
En halua
olla yksin.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot