Älä ota!

Runoilija tikru76

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2005
Viimeksi paikalla: 14.5.2023 8:20

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
11.3.1976

Nyt kirjoittelen runoja aina silloin tällöin..
 
Älä ota multa
pois sitä mikä
on tärkeintä
elämässäni.
Tiedätkö mikä
se on?
Asia oot sä!
Haluan uskoa meihin,
että kaikki menee
niin miten olemme
suunnitelleet.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot