kuura

Runoilija mämmi 65

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jokainen päivä voi olla parempi kuin eilinen
 

valkoinen kuura
peittää pihamaan

luonto on hiljaa
kuin odottaen

odottaen
aamun ensi säteitä

jotka tullessaan
saavat taas kaiken elämään

Selite: 
pakkas aamun mietteitä
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

minäkin katsoin ulos eilen aamulla,auton lasit ja pinta kuurassa,pihanurmi kohmeessa.päivällä ajattelin,kun aurinko helotti,että oliko aamuinen vain unta.

Odottava tunne Todella Tuntuu runossasi.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot