metsällä

Runoilija mämmi 65

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jokainen päivä voi olla parempi kuin eilinen
 

kaksi simäparia
taivaalle katsoen

hiljaisuuden rikkoo
vain hännän vieno suihke

nyt,nyt näkyy
kyyhkyn ääriviivat

olemukseen tulee
ryhtiä,valppautta

kuuluu naksaus
ja korvia särkevä pamaus

hetken kuluttua
kuulen hae

räjähtävä voima
näkyy liikkeissä

häviätte
vain palataksenne saaliineen

äänekäs onnistumisen riemu
vaihtuen taas hiljaisuuteen

Selite: 
olin mukana katsomassa koirieni työskentelyä
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo:)

Hyvä runo, vaikken metsästyksestä niin välitäkään

Ihana runo!

 

Käyttäjän kaikki runot